4 Ağustos 2013 Pazar

Samsung'dan Kapaklı Galaxy Golden




Samsung'un bir süredir konuşulan Android tabanlı kapaklı telefonu ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Gelecek cihazın adının Galaxy Folder değil Galaxy Golden olacağı belirtiliyor.


Dünyanın en büyük mobil telefon üreticilerinden Samsung, model çeşitliliğini üst seviyede tutan markaların başında geliyor. Her sınıfta çok sayıda model seçeneği sunan şirket, akıllı telefon sınıfında da farklı Galaxymodelleri ile tüketicilerin karşısına çıkıyor.
Son haberler Samsung’un Galaxy ailesine eklenecek “Galaxy Golden” adındaki kapaklı bir telefonu piyasaya sunmaya hazırlandığı yönünde.  İlk kez geçtiğimiz ayın ortalarında çıkan haberlerde “Galaxy Folder” olarak anılan cihazın önümüzdeki ay “Galaxy Golden” adıyla satışa sunulması bekleniyor.


3.7 inç büyüklüğünde ve 480x800 çözünürlüğünde Super AMOLEDekrana sahip olması beklenen Galaxy Golden’da 1.7 GHz Snapdragon 400 işlemcinin kullanılacağı belirtiliyor. Android 4.2.2 sürümü yüklü cihazda LTENFC ve Bluetooth desteği bulunacağı da iddialar arasında. Cihazın satış fiyatının ne olacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder