19 Ağustos 2013 Pazartesi

GameX 2013 Heyecanı Eylül'de Başlıyor!


Önümüzdeki günlerde İstanbul'da başlayacak olan dev oyun fuarı için nefesler tutuldu!


Bugüne kadar 700.000'den fazla oyun severi bir araya getiren GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı, bu yıl yine inanılmaz şovlara, yeni oyunların lansmanlarına ve dünya çapı oyun turnuvalarına ev sahipliği yapacak.
2012'de 125.000'den fazla ziyaretçiyi ağırlayan GameX, Joygame'in yeni oyun lansmanları, Riot Games Türkiye Lansmanı ve Şampiyonası başta olmak üzere birçok etkinliğe de sahne oldu. SquareEnix Onursal Başkanı Yasuhio Fukushima başta olmak üzere, dünyanın önde gelen oyun firmalarından katılımcılarla gerçekleşen konferansların yanı sıra, Türk oyun sektörünün nabzını tutan GameX Oyun Ödülleri de ilk sahiplerini buldu.
GameX Dijital Oyun Fuarı, 2013 yılında da büyük lansmanlara ev sahipliği yapacak. Dünyanınönde gelen MOBA oyunlarından Heroes of Newerth'ün oyuncularla buluşacağı GameX, Legend Online ile son yıllarda büyük atak yaparak Uzak Doğu'nun parlak oyun firmalarından biri halini alan OasisGames'in de yeni oyunlarına merhaba diyecek. Riot Games'in ülkemizde de büyük sükse yapan oyunu League of Legends'ın, EA Sports'unfenomen oyunu FIFA'nın ve Blizzard'ın RTS oyunu StarCraftII'nin de bulunacağı GameX'te, Türkiye'nin dijital oyun mağazası Playstore, 450 metrekarelik devasa alanıyla henüz piyasaya çıkmamış ünlü oyunları hediye edecek. PaybyMe ile birlikte boy gösterecek olan, dünyaca ünlü yapımlar Defiance ve RIFT'in yapımcısı Trion, bu oyunların Türkiye lansmanlarını gerçekleştirecek, World of Tanks ile dünya çapı başarıya ulaşan Wargaming ve Football Superstars ile ünlenen CyberSports da GameX 2013'e renk katacak. Yakın zamanda Warface ile piyasaya girecek olan Crytek'in yanı sıra, yıllarca Türkiye'nin en çok oynanan oyunlarından birisi olan Knight Online, EPIN ve PaybyMe tarafından Türkiye'ye getirilen Steam de GameX'in gözdelerinden olacak.

GameX'e herkes davetli!


E-pin alanında Türkiye'nin önde gelen isimleri, GameBayi ile ByNoGame'in haricinde, basın sponsorları LEVELCHIP,PCNet gibi önemli teknoloji dergileri de oyunculara özel şovlar ve promosyonlarla aktiviteler gerçekleştirecek. Her yıl girişte çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Power FM de GameX'in radyo sponsoru olarak boy gösterecek.
GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nın bu yıl yaratacağı bir diğer konsept ise GameX Cadde! Teknoloji deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için, Kingston, AOC, Gigabyte, Kaspersky gibi önemli donanım ve yazılım firmaları GameX Cadde çatısı altında buluşacak.
Türkiye'nin heyecanla beklediği bir diğer etkinlik, dünyanın e-spor olimpiyatları olarak adlandırılan World CyberGames'in ülke finalleri, bu yıl 3 farklı oyunla GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı içerisinde yer alacak. League of Legends, FIFA 2014 ve StarCraft II yarışacak olan oyuncular, 5-8 Eylül tarihleri arasında GameX'teki WCG Türkiye Büyük Finalleri'nde en iyi olmak için sahne alacak. Turnuvanın kazananları ise Türkiye milli takımını oluşturarak Çin'deki WCG Büyük Finalleri'ne katılmaya hak kazanacak. GameXtarafından Çin'e gönderilecek olan Türkiye milli takımı, World Cyber Games Büyük Finalleri'nde ülkemizi temsil edecek.
Türk oyun sektörünün nabzını tutan ve en iyilerin başarılarını taçlandıran GameX Oyun Ödülleri'nin 2.si de GameX Dijital Oyun Fuarı'nda yer alacak. İnternet üzerinden 10 gün süren öneri sürecinin ardından 10 farklı kategoride belirlenen adaylar, 4 Eylül Çarşamba gününe kadarwww.gamex.com.tr üzerinden yapılacak halk oylamasıyla yarışacak. GameX Dijital Oyun Fuarı'nın başlangıç günü olan 5 Eylül Perşembe günü ise GameX jürisinin yapacağı final değerlendirmesinin ardından GameX Oyun Ödülleri sahiplerini bulacak.

Gamex için oylar başladı!

5-8 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan 8. GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda nefesler tutuldu, heyecan dorukta!
İlk kez 2012 yılında oyun sektörünün en iyilerini belirlemek adına verilmeye başlanan GameX Ödülleri, 2013 yılı için En İyi'ler listesini halk oylamasına sundu. 4 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar devam edecek oylamalarla oyun severlerin belirleyeceği liste; bağımsız jüri tarafından değerlendirilerek 5 Eylül Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

10 farklı başlık altında toplanan ödüller şu şekilde olacak:

Sizler de en sevdiğiniz ve tutkunu olduğunuz oyunları, oyun yapımcılarını ve yayıncılarını listede zirveye taşımak istiyorsanız www.gamex.com.tr adresini ziyaret ederek oy kullanabilir ve 2013'ün En İyi'lerini belirleyebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder