5 Ağustos 2013 Pazartesi

Galaxy Note 3, 4 Eylül'de gelecek!

Samsung Galaxy Note 3'ün "doğrulanan" çıkış tarihi ve çok daha fazlası haberimizde...

Samsung Galaxy Note 3'ün 4 Eylül'deki IFA 2013'te tanıtılması bekleniyor. Yeni bir rapor, bu tarihi "doğrularken" Samsung'un bir de akıllı saat tanıtacağını iddia etti.
Android.gs web sitesine göre IFA 2013'ün ilk gününde, Samsung Unpacked etkinliğinde, yani 4 Eylül'de tanıtılacak olan Note 3'ün Exynos 5410 yerine güncellenen Exynos 5420 yonga setiyle gelmesi muhtemel. 5.7 inç'lik Super AMOLED ekrana sahip olacak cihaz, rapora göre Full HD çözünürlük sunacak. Siteye göre cihazın 3GB'lık RAM'le gelen ilk akıllı ceplerden biri olabilir.
Note 3'ün Galaxy S4 gibi farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle satışa sunulması da mümkün. Bu durumda Exynos 5 Octa'lı Galaxy Note 3'ün yanında Qualcomm Snapdragon 800'lü bir Note 3'le de tanışabiliriz.
Rapor, cihazın kamerasının Galaxy S4'ten ödünç alınacağını, yani 13 megapiksel olacağını söylüyor. Android 4.3 ile piyasaya sürülmesi beklenen Note 3, Samsung'un grafik tablet firmasıWacom'un yüzde 5'ini satın aldığını düşündüğümüzde, üzerinde geliştirmeler yapılmış bir S-Pen kalemle gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder