29 Temmuz 2013 Pazartesi

TP-LINK'ten çok yönlü router!






TP-LINK'in yüksek hızıyla etkileyen kablosuz router'ı Türkiye'de satışa sunuldu! İşte özellikleri...
TP-LINK'in 900Mbps hızında, çift kanallı (dual-band) TL-WDR4900 kablosuz router'ı Türkiye'de satışa sunuldu. Şu an satışta olan N teknolojili ürünler arasında en yüksek kablosuz hız destekli ürünün toplam 6 anteni sayesinde kapsama alanı da geniş.

TP-LINK'in kablosuz N teknolojisine sahip en hızlı kablosuz router'ı olan TL-WDR4900 Türkiye'de satışa sunuldu. Çift kanallı (dual-band) olan ürün, 2.4GHz bandinda 450Mbps ve 5GHz bandında 450Mbps olmak üzere toplamda eş zamanlı olarak 900Mbps hızına ulaşabiliyor. 3 harici, 3 dahili toplam 6 anteni bulunan ürün, kablosuz kapsama alanını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Büyük ev ya da ofisler için ideal çözüm olan WDR4900, hem kapsama alanı hem de yüksek hızı ile geniş alanlarda dahi online oyun, HD video gibi yüksek uygulamaları 5GHz bandından; e-posta, web tarama gibi uygulamaları ise standart 2.4GHz bandından ileterek hızı hep en üst seviyede tutabiliyor.

Kablolu bağlantıyı tercih edenler için 4 adet gigabit giriş yuvası olan kablosuz router, ayrıca iki adet USB girişine de sahip. Bu sayede yazıcı, ftp sunucu olarak çalışacak harici disk vb cihazları kablo ile ağa dahil etmek mümkün olabiliyor. 1 adet gigabit WAN, 4 adet gigabit LAN girişi olan ürün, kablolu bağlantı hızını standart cihazlara göre on katına kadar çıkarıyor.

TP-LINK WDR4900'ün içinde bulunan işlemci de çok hızlı. 800MHz hızında işlemci sayesinde daha hızlı veri işleyebilen ürün, mevcut en etkin internet protokolü olan IPv6'yı destekliyor.

TP-LINK'in tüm ürünleri gibi çok kolay kurulup kullanılabilen ürün, kutusuyla birlikte gelen Kolay Kurulum Yardımcısı sayesinde her düzeyde kullanıcı tarafından kurulabiliyor. Tek bir tuş ile (WPS) ağ güvenliği yapılandırılabiliyor ve WPA2 güvenli bağlantı protokolünü destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder