29 Temmuz 2013 Pazartesi

Özel Haber: Asus PadFone Infinity yenileniyor

Elimize ulaşan bazı yeni bilgilere göre Asus, hem tasarım hem de performansı ile dikkat çeken akıllıtelefon modeli PadFone Infinity'i yenilemeye hazırlanıyor. Eylül ayı gibi güncellenecek olan PadFone Infinitiy, şu anki model ile aynı tasarım özelliklerini taşıyacak ancak donanım tarafında önemli güncellemeler ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 
 
Şu anda Snapdragon 600 işlemci ile satışta olan PadFone Infinity'nin, "New PadFone" adı altında muhtemelen Snapdragon 800 işlemci ile sunulması bekleniyor. İşlemci tarafındaki güncellemeye kesin gözüyle bakılan telefonun aynı zamanda kamera başta olmak üzere donanımsal bazda bazı ek güncellemeler de alması bizleri şaşırtmayacaktır.
 
Türkiye pazarına gelmeyen yakın gelecekte de gelmesi beklenmeyen PadFone Infinity, diğer akıllıtelefon modellerinden farklı olarak tablete dönüşebiliyor olmasıyla da sınıfındaki özel cihazlardan birtanesi olmayı başarıyor. Orta-uzun vadede akıllı telefon pazarındaki varlığını güçlendirecek, fiyat/kalite oranı yüksek bazı yeni telefon modelleri sunmayı hedefleyen Asus, öte taraftan PadFone serisi ile"premium" telefonlarını da sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder