4 Ağustos 2013 Pazar

iPad mini 2 Retina ekranla geliyor (mu?)


iPad mini 2'de retina ekran olacak mı? Peki performansı nasıl olacak? İşte sızan son bilgiler...



iPad mini ile beklediği ilgiyi gören Apple, cihazın ikinci sürümü iPad mini 2 ile birlikte bu yılın sonuna doğru raflarda olacak gibi görünüyor. Ancak son iOS 7 beta'sında ortaya çıkan kodlar, özellikle retina ekran konusunda yine kafaları karıştırdı.
iPad mini 2 ile Retina ekran deneyimi sunup sunmayacağı yılan hikayesine dönmüş olan Apple, kullanıcılara küçük ekranda yüksek çözünürlüklü performans sunmak konusunda var gücüyle çalışıyor. Ancak her iPad mini 2 kullanıcısının retina ekrana sahip olması şimdilik hayal gibi görünüyor. Yıl sonuna kadar raflarda göreceğimiz iPad mini 2'nin birbirinden farklı özelliklerde modelleri bulunağı söyleniyor. J75, J76 ve J77 kod adlarıyla sunulacak olan ürünlerden biri Wi-Fi desteği gösterecekken, diğerleri 3G ile gelecek. Bunların yanında ise, sadece J85 modeli Retina ekrana sahip olacak. Kesin olan tek şey ise, her üç modelin de, mevcut iPad mini'ye göre çok daha yüksek bir performans sunacağı...
iPad mini 2'nin Retina ekrana sahip olacak modelindeki ekranın Samsung tarafından üretileceği de ortalıkta dolaşan söylentiler arasında yer alıyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder