11 Ağustos 2013 Pazar



Archos, 7 telefon ve 5 tablet ile birlikte geliyor



7 Android cep, 5 de tablet... Teknoloji devi, önümüzdeki günlerde hepsini birden piyasaya sokabilir

Her yıl gerçekleştirilen ve en önemli teknoloji etkinliklerinden birisi olan IFA'nın 2013 şovuna çok az bir süre kaldı. Birçok firmanın kendisini ön plana atmak için birbiriyle yarışacağı fuara kalan zaman azaldıkça, kimin, ne yapacağı da bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Hafta başında Samsung'dan gelen bir haberle başlayan hareketlenme, özellikle Galaxy Note 3'ün 4 Eylül itibari ile görücüye çıkacağı bilgisi sayesinde fuarı daha da heyecanlı bir hale getirmeye yetti. Bir diğer büyük teknoloji firması olan Archos ise, açıkladığı bazı rakamlar ile dikkat çekiyor. Firmanın finans bilgilerinin barındığı pdf dosyasını yayınlamasının ardından yapılan inceleme sonucu, Archos'un IFA'ya nasıl bir hazırlık yaptığı gün gibi ortaya çıktı. Öyle görünüyor ki firma, bu sonbahar döneminde piyasada olacak, tam yedi farklı Android telefon tanıtacak.
Doğrudan firmadan gelen bir açıklamaya göreyse en az beş farklı tablet de yıl bitmeden karşımıza çıkacak ve her biri üst performans modeli olacak. Daha da ilginciyse üretilecek olan tabletlerin, oyun, televizyon bağlantılı ya da eğitim tabanlı gibi farklı temalar üzerine kurulacak olmaları.
Archos bu yıl yapılacak olan IFA'ya bir hayli hazırlıklı geliyor. Yıl içerisinde çıkarmış olduğu üç farklı tableti ile başarı sağlayan Fransız firma, bu fuarda da, tanıtacağı toplam ürün sayısıyla çok konuşulabilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder