28 Temmuz 2013 Pazar


Plastik iPhone FCC damgasıyla görüntülendi



Apple'ın plastik iPhone'una ait olduğu iddia edilen çeşitli görüntüler bir süredir internete sızıyor. Plastik iPhone son olarak 'Çin'in Twitter'ında ortaya çıktı.



"Çin'in Twitter'ı" olarak nitelenen Weibo'da yayınlanan ve plastik iPhone'a ait olduğu iddia edilenfotoğraf ortaya tasarım açısından farklı bir şey koymuyor, ancak arka kapakta ABD Federalİletişim Komisyonu'nun (FCC) damgasının bulunması bu fotoğrafı daha önceki sızıntılardan ayrı bir yerde konumlandırıyor. Daha önceki sızıntılarda plastik iPhone'un arka kapağında sadece Apple ve iPhone logoları görülüyordu.
Weibo tarafından yayınlanan fotoğraftaki plastik iPhone'un tasarım bakımından daha öncekisızıntılardan bir farkı bulunmuyor. Fotoğraftaki cihazın tasarımı ve iPhone 5′in tasarımıkarşılaştırıldığı zaman da kullanılan malzeme dışında çok somut farklara rastlanmıyor. Sadece kulaklık ve Lightning girişlerinin etrafındaki metal halkalar dikkat çekiyor.
Weibo'daki paylaşımda cihazın teknik özelliklerine dair bilgiler yer almasa da, FCC damgalı plastik iPhone'un fotoğrafı bile oldukça ilginç bir paylaşım olarak göze çarpıyor. Yine Weibo'da yayınlanan bir yazıya göre, plastik iPhone iki farklı modelle ve fiyatla satışa sunulacak. Bu ikimodelden daha düşük donanım paketine sahip olanın "Zenevo" kod adıyla anıldığı belirtilirken;Samsung H5P dual işlemci, 1 GB RAM, Bluetooth 4.0 ve FDD 4G bağlantı barındıracağı iddia ediliyor. "Zegato/Bertone" kod adıyla anılan daha üst modelin ise Zenevo'dan farklı olarakSamsung H6P işlemciye ve TDD 4G LTE desteğine sahip olacağı öne sürülüyor. Apple'ın plastik iPhone tanıtımı içinse 6 Eylül tarihi işaret ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder