7 Ağustos 2013 Çarşamba

ThinkPad Helix: İster notebook, ister tablet!

Evde ayrı, işte ayrı cihaz kullanmaktan bıktıysanız, Lenovo'nun bu melez cihazı tam size göre!



Tek bir şey ile yetinmeyenlerden misiniz? Ofiste ayrı, özel hayatta ayrı cihaz kullanmaktan sıkıldınız mı? Kafanız mı karıştı; ultra taşınabilir bir dizüstü bilgisayar mı, yoksa mobil yaşamınıza eşlik edecek şık bir tablet mi almanız gerekiyor. Tüm bu sıkıntılar Lenovo'nun pazara sunulan yeni ürünü ThinkPad Helix ile sona eriyor.
İlk olarak bu yılın başında Las Vegas'ta düzenlenen ve dünyanın en büyük teknoloji şovuolarak adlandırılan CES'te (Consumer Electronic Show) tanıtılan ThinkPad Helix, Türkiye'de satışa sunuldu. Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo'nun Windows 8 işletim sistemli en yeni ürünlerinden Helix, kurumsal cihazlar segmentindeki tüm ezberleri bozarak, ofislerde yeni bir çağ başlatıyor. Aynı anda hem şık bir ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar hem de mobil yaşama eşlik eden tablet olarak kullanılabilen ThinkPad Helix, teknolojiden beklentisi yüksek kullanıcıların vazgeçilmez cihazı olmaya aday.

Tablet olduğunda hafifliyor



PC üreticisi Lenovo'nun teknolojisi ve sağlamlılığıyla ön plana çıkan kurumsal ThinkPad ailesinin en yeni üyesiThinkPad Helix, ultrabook performansını tabletin mobilitesiylebirleştiriyor. 10 saate varan pil ömrünün ve sağlam Windows 8 ara yüzünün yanı sıra, Helix çalışmanıza, dosya paylaşmanıza veya internette gezmenize yardımcı olacak dört farklı kullanım seçeneği de sunuyor.
Nasıl mı? Ultrabook cihazlarının tüm özelliklerine sahip olan ThinkPad Helix'in 11.6 inç'lik tableti çıkarılarak, güçlü bir Windows 8 tablet bilgisayara dönüşebiliyor. Bu sayede vPro destekli ince, tam fonksiyonel 3. nesil Intel Core işlemcili tablet bilgisayar haline gelen Helix, bu kullanım şekliyle sadece 835 gram ağırlığında.
Diğer dönüştürülebilir cihazlardan farklı olarak bu yenilikçi "sök ve çevir" ekranı 180 derece döndürerek, Helix'i mini bir sinema ekranına ya da sunum merkezine dönüştürmek de mümkün. Bu noktada kullanıcılar, ekranı aşağıya doğru katlayarak, tablet kullanımına geri dönebiliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder