6 Ağustos 2013 Salı



Samsung'un dev tableti dengeleri değiştirecek


Samsung'un merakla beklenen yeni nesil iPad'e vereceği karşılık, şimdiden belli oldu gibi!


Eğer piyasadaki 7 inç tabletler size çok küçük geliyorsa ve10 inç tabletleri de yeterince büyük bulmuyorsanız, Samsung sizi çok memnun edecek bir ürün piyasaya sürmek üzere.
Sonbaharda yeni iPad'in tanıtılmasıyla tablet savaşlarının kızışması bekleniyor. Bu rekabet sırasında ön plana çıkmak isteyen Samsung'un ise, piyasada örneği olmayan bir modelle rakipsiz olmayı planladığı anlaşılıyor. Teknoloji dünyasında yayılan söylentilere göre Samsung iki yeni tablet modeli hazırlıyor. Bunlardan biri standart 10 inç boyutunda olacakken diğerinin daha büyük ekran arzulayanlar için 12.2 inç boyutunda olacağı söyleniyor.
SM-P900 kod ismiyle gelecek olan 12.2 inçlik tabletin işlemcisi ise Exynos 5 Octa-core olacak. İki tablet de 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Ayrıca 12.2 inçlik tabletin bir S-Pen'i de bulunacak.
Ancak Apple'ın da çok gizli yürüttüğü yeni iPad çalışmasından 13 inç boyutunda bir iPad'in çıkmsı da mümkün görünüyor. Büyük ekranlı tabletler tek elde tutmak için fazlaca ağır olabileceğinden, daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olmaları gerekiyor. Apple ve Samsung'un bu görevi ne kadar başardığını, önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder