5 Ağustos 2013 Pazartesi

Motorola Moto X: ÖN İNCELEME


Fotoğraf yetenekleri



Fotoğraf yetenekleri

Moto X'in en önemli yönü, fotoğraf çekme yetenekleri. Motorola, Moto X'i cebinizden çıkarır çıkarmaz fotoğraf çekebilmeniz için elinden gelenin en iyisini yapmış diyebiliriz. Moto X'i çıkarırken parmağınızla bir döndürme hareketi yaparak kamera uygulamasını hemen açabiliyorsunuz. Moto X'in üzerinde bir fotoğraf çekme düğmesi bulunmuyor, bunun yerine ekranın herhangi bir noktasına dokunmanız yeterli.
Moto X'te ekrana dokunarak fotoğraf çekmek çok kolay, ancak otomatik odak işlevi bazen doğru yere odaklanmayabiliyor. 10 megapiksellik arka kamera ise HTC One veya Nokia Lumia 1020'nin kameralarına yaklaşmıyor. Yine de RGBC resim sensörü, daha fazla ışık yakalayarak etkileyici fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor. Bu teoride düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekebilmeniz demek, ancak çektiğimiz fotoğrafların renginin atmış ve aşırı derecede parlak çıktığını belirtmeliyiz.

Bir bakışlık bilgi

Moto X'teki ilginç bir işlev ise cihazın OLED ekranı kapalıyken 10 saniyede bir bilgi göstermesi. Bu işlevin pilinizi tüketip bitireceğini düşünmeyin, zira sadece gösterilen pikseller için enerji harcandığından, işlevin enerji tüketimi oldukça düşük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder