31 Temmuz 2013 Çarşamba

Ucuz iPhone gelmeden kılıfı çıktı


İnternet satış sitelerinde ucuz iPhone için kılıflar satılmaya başladı.


Her zaman yeni ürünlerine yönelik söylentilerle teknoloji dünyasınıçalkalayan popüler teknoloji şirketi Apple'ın uzun zamandır konuşulanucuz modelinin ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor. Ama telefona yönelik aksesuarlar şimdiden satışa çıktı.Elektronik ticaret sitesi Amazon'da ucuz iPhone için kılıf satışının başladığı belirtildi.
Mashable'da yayımlanan haberde, Amazon San Diego'da kılıf tanıtımlarının yapılmaya başladığı ifade edildi.
Amazon sitesinde satışa çıkan Elago marka kılıflar her zaman Apple haberleri veren MacRumors ve Nowhereelse.fr sitelerinden de yayımlandı. Kılıfın satış fiyatı 24.99 dolar olarak belirlendi.

YENİ iPHONE'LARDA PARMAK İZİ DÖNEMİ

Yeni iPhone'un ne gibi özelliklere sahip olacağı merak konusu. Son olarak ortaya atılan bir iddiaya göre iPhone 5S adıyla piyasaya sürülmesi beklenen modelde parmak izi tarayıcısı olacak.
İddiaların ortaya atılmasının nedeni ise yeni iPhone'un kullanacağı iOS 7 yazılımında "Biometric Kit" başlığı altında "Kurulum aşaması sırasında renk değiştiren parmak izi" şeklinde bir kod bulunması.
Parmak izi sisteminin halen iPhone'larda kullanılan ve kilitli telefonun şifreyle açılmasını sağlayan güvenlik sisteminin yerine geçebileceği belirtiliyor.
Apple 2012 Temmuz ayında biyometrik güvenlik donanımı üreten AuthenTec şirketini satın almış, satın almadan sonra Apple'ın yeni modellerinde parmak izi tarama teknolojisini kullanabileceği kanısı güçlenmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder