29 Temmuz 2013 Pazartesi

Sony’den yeni taşınabilir şarj cihazı


Sony, 5,000mAh’lik oldukça yüksek pil kapasitesine sahip olan ultra ince CP-F5 taşınabilir USB şarj cihazlarını sundu . Sürekli bağlı kalma isteği ve ihtiyacını karşılayan Sony CP-F5, mobil zamanların vazgeçilmezi oluyor

Altı metalik renk seçeneği ile temin edilebiliyor. Sony, sunduğu yeni 5,000mAh CP-F5 taşınabilir USB şarj cihazı ile sürekli bağlı ve mobil kalma ihtiyacınızdan taviz vermeksizin dijital cihazlarınıza renk katıyor.
9,4 mm kalınlıkta ultra slim alüminyum gövdeye sahip olmasına rağmen, 5 bin mAh gibi etkileyici bir pil kapasitesine sahip olan CP-F5, iki akıllı telefonu tam şarj edebilecek depolama yeteneğine sahip[2]. Sadece 156 gram ağırlığı ile çantanıza veya cebinize fazla yük olmaması, taşınabilir USB şarj cihazını ofis dışında veya tatilde uzun bir gün geçirirken sizin için ideal hale getiriyor.
ACİL ENERJİ İHTİYACI HEMEN KARŞILANIYOR
Sony’nin Lityum-iyon polimer teknolojisine dayanan yeni şarj cihazı, taşınabilir cihazların hızlı şarj edilmesine imkan veren 1,5A’lik yüksek çıkışa sahip olmanın yanı sıra bin şarjın ardından dahi kapasitesinin yüzde 90’ını koruyor. CP-F5’in yeniden şarj edilmesi de oldukça zahmetsiz
Tek yapmanız gereken, AC adaptöre[3] vey bilgisayarınızın üzerindeki USB bağlantı noktasına takmak. LED göstergesi pil kapasitesini gösteriyor. Türkiye’de , gümüş, siyah, mavi, ve kırmızı1 renklerde temin edilebilecek olan CP-F5 Taşınabilir USB Şarj Cihazı paketinden çıkar çıkmaz kullanıma hazır olduğundan, herhangi bir cihazınızın pili bitmek üzereyse, CP-F5’i satın alır almaz acil enerji ihtiyacınız hemen karşılanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder