27 Temmuz 2013 Cumartesi

Son günlerde teknoloji gündemini sıkça meşgul eden yeni iPhone modellerinin birçok sızıntısı ortaya çıktı. Pek Apple bu cihazları ne zaman tanıtacak?
Emre Çetinkaya - - Halihazırda dünyanın en değerli şirketlerinden birisi olan Apple'ın önümüzdeki aylarda birçok yeni cihazını tüketicilerin beğenisine sunması bekleniyordu. Bu beklenti geçtiğimiz günlerde şirketin CFO'su Peter Oppenheimer'ın çok yoğun geçecek sonbahar ayları için şimdiden hazır olun demesiyle kesinlik kazanmıştı. İlk olarak yeni iPhone modelleri olan iPhone 5S'i ve iPhone Lite'ı tanıtması beklenilen Apple'ın daha sonra ise yeni nesil iPad cihazını tanıtması bekleniyor. Peki Apple bu cihazları hangi gün tanıtmayı planlıyor?

İşte bu sorunun cevabı ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Yine bazı sızıntılarla ortaya çıkan bilgiler, Apple'ın sonbahardaki ilk lansmanını 6 Eylül tarihinde yapacağını işaret ediyor. Bu bilgide kaynak olarak ise bir Alman sitesi olan iFun'ın şirkete yakın kaynakları gösteriliyor.

Öte yandan daha önce gelen raporlarda da bu lansmanın Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceği söyleniyordu. Bu yüzden bu tarihin gerçek olma ihtimali yüksek. Şimdilik bu lansmanda Apple'ın, daha önce birçok sızıntıları ortaya çıkan iPhone 5S'i, ucuz iPhone modeli iPhone Lite'ı ve yeni nesil iPad'i tanıtması bekleniyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder