27 Temmuz 2013 Cumartesi

Apple’ın Geliştirici Sayfası 8 Günlük Kesintiden Sonra Geri Geliyor



1 haftalık kesintiden sonra Apple’ın geliştirici sayfası yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Apple geçen günlerde siteyi yeniden aktif etmek için planladıkları yolu geliştirici sayfasındaki notla aktarmıştı.
Tanımlayıcılar, sertifikalar, profiller, Apple Developer Forum, Bug Reporter, geliştirici kütüphanesini ve videoları güncellemek istiyoruz. Sonra iOS 7, Xcode 5 ve OS X Mavericks’in en son beta sürümlerini tekrar sisteme yükleyeceğiz. Daha sonra da sistemi aktif hale getireceğiz. Gelişmeleri takip edebilmeniz için bir durum sayfası hazırladık.
Sertifikalar, tanımlayıcılar ve profiller geri yüklendi
Geliştirici sayfamımızı tekrar online hale getirmek için çalışırken sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz. Sertifikalar, tanımlayıcılar, profiller ve diğer geliştirici sistemleri geri yüklendi. Eğer sistem durumlarını merak ediyorsanız durum sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Üyeliğiniz sistemin kapalı olduğu zaman içinde bitecekse süreler uzatıldı ve uygulamarınız App Store da kalmaya devam edecek. Hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın.
Sabrınız için teşekkürler. Biz geri kalan sistemleri yüklemeye devam edeceğiz.
Apple’ın geliştirici sistemi perşembe gününden beri kapalıydı ve neden kapalı olduğu pazar günü belli oldu. Sistemdeki güvenlik açıklarını kapatmak için site kapanmıştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder