27 Temmuz 2013 Cumartesi

Apple, iPhone 5 üretimini durduracak mı?


Apple ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Son iddialara göre iPhone 5S ve ucuz iPhone’un piyasaya sürülmesiyle birlikte iPhone 5 üretimi duracak.



Her geçen gün Apple hakkında yeni haberler ortaya çıkıyor. Son iddia ise iPhone 5 üretiminin duracağına yönelik. Kore sitesi ETNews’in bildirdiğine göre Apple, iPhone 5S ve ucuz iPhone’u çıkardıktan sonra iPhone 5 üretimine son verecek.
Yayınlanan raporlar iPhone 5′in ekranında kullanılan in-cell teknolojisinin düşük hacimli üretim içinuygun olmadığını, Apple’ın yeni ürünler için parça üretimine yönelik çabalara odaklanarak telefonun üretimini durduracağını iddia ediyor. Ancak sızan fotoğraflara ve bazı bilgilere bakarsak, iPhone 5S’in genel olarak iPhone 5′le aynı teknolojiyi kullanacağını gösteriyor.Bu iddiaların ne kadar gerçek olduğunu bilemiyoruz. Benzer iddiaların iPhone 4 ve iPhone 4S için de çıktığını belirtelim. Apple’ın nasıl bir strateji izleyeceğini ise sonbahar ayında öğreneceğiz. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere aktaracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder